Arbetsbod föll av lastbil på E6

Under torsdagsmorgonen hamnade en 18 kvadratmeter stor arbetsbod på tvären på E6. Detta efter att den fallit av en lastbil.

Strax efter klockan åtta i morse inkom ett larm om att en barack blockerade flera körfält på E6 vid Nordreälvbron strax norr om Göteborg.
– Det verkar vara en lastbil som har tappat en arbetsbod i storlek tre gånger sex meter, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg till Göteborgs-Posten.

Två kranbilar jobbade sedan med att röja undan hindret och strax före klockan tio var det återigen full framkomlighet på Europavägen.

Göteborgs-Posten rapporterar vidare att ingen person kom till skada vid olyckshändelsen. Enligt vad tidningen Proffs erfar har chauffören sannolikt påföljder att vänta.

Enligt gängse uppfattning kan dåligt säkrad last leda till såväl böter som till körkortsingripande. Det säger en trafikpolis som Proffs har varit i kontakt med under förmiddagen. Hur polisen rubricerar dagens fadäs och om föraren är misstänkt för brott, är i skrivande stund okänt.

Om artikeln

Publicerad: 2022-08-04 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: E6 Göteborg Lastsäkring Trafikolycka