Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF både på såväl försäljning som på eftermarknaden. På bilden Scanvos vice vd Roland Poulsen, säljare Magnus Kjellman och vd Allan Andersen. Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF både på såväl försäljning som på eftermarknaden. På bilden Scanvos vice vd Roland Poulsen, säljare Magnus Kjellman och vd Allan Andersen.

Scanvo gör stororder av DAF lastbilar

DAF levererar moderna och kvalitetssäkrade lastbilar som lever upp till kundernas högt ställda förväntningar. ” Därför utvecklar vi nu vårt samarbete med Nordic Truckcenter och lägger en större beställning på DAF lastbilar”, säger Allan Andersen, vd för Scanvo.

DAF presenterade sin nya modell den Nya Generationen DAF förra sommaren och den har tagits emot mycket väl på marknaden. Scanvo är inget undantag och har i dagarna gjort en stororder på 55 lastbilar av Nordic Truckcenter med leverans till hösten.

Nordic Truckcenter och Scanvo har haft ett bra samarbete under en längre tid, men tar nu ytterligare ett kliv framåt i samarbetet vilket visar att man har en stor tilltro till produkten DAF. Scanvo beställer 55 lastbilar, bland annat XG och XG+ modeller vilket är de största hyttmodellerna på marknaden. DAF är den första lastbilstillverkaren som utnyttjar möjligheterna att förlänga hytten för bättre aerodynamik och säkerhet.

Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF, både på såväl försäljning som på eftermarknaden.
– Vi utbildar just nu tre stycken master-tekniker från vår fina verkstad, de blir färdigutbildade lite senare i år. Detta innebär att vi kommer kunna ge den absolut bästa servicen till våra kunder ihop med NTC och DAF, säger Allan Andersen från Scanvo.
Scanvo menar att DAF har producerat en fantastisk lastbil som är både modern och kvalitetssäker.

Ambitionen är att alltid ha nyckelfärdiga konceptbilar hemma för omgående leverans såväl dragbilar, fjärrbilar som distributionsbilar. DAF erbjuder en service och eftermarknadsavtal som skräddarsys efter kundens löptid och behov.

Nordic Truckcenter och Scanvo tittar redan på nya konceptbilar och hur DAF kan växa ytterligare på den svenska marknaden. Företagen är enade om att Nya Generationen DAF kommer att attrahera kunder som tidigare inte varit intresserade av DAF, samt förhoppningsvis välja en DAF som sin nya lastbil.

Om artikeln

Publicerad: 2022-05-06 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Daf New Generation Lastbilar Nordic Truckcenter Scanvo Stororder