Björn Josefsson, ny Branch Manager vid Dachser Swedens platskontor i Göteborg. Foto: Dachser Björn Josefsson, ny Branch Manager vid Dachser Swedens platskontor i Göteborg. Foto: Dachser

Ny Branch Manager hos Dachser i Göteborg

Den 1 januari 2022 tillträdde Björn Josefsson som ny Branch Manager vid Dachser Swedens platskontor i Göteborg.

Björn Josefsson, 38 år, har mer än 20 års erfarenheten inom logistik- och transportbranschen från bland annat TNT och Collicare med tjänster så som Key Account Manager, Operation Manager, Distribution Manager, Terminal Manager och senast Branch Manager för Bring i Göteborg.

Björn tar över rollen som Branch Manager för filialen i Göteborg efter Carl-Johan Westas som befordrats till Country Manager, något logistikföretaget informerat om tidigare under året.

Dachser Sweden har totalt fem filialer: fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö och ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygtransport i Göteborg.

Dachser filialen i Göteborg ligger med anslutning till E6 och E20 och är därmed positionerad i ett av Sveriges hetaste logistikcenter och kan betjäna hela Skandinavien härifrån. Terminalen har en 1 750 kvadratmeter stor omlastningshall med 15 portar samt 850 kvadratmeter kontorsyta. Hela tomten omfattar 31 000 kvadratmeter.

Om artikeln

Publicerad: 2022-01-27 08:25
Kategori: Nyheter
Taggar: Dachser Företagsnyheter Göteborg