Foodora etablerar innovativ matbutik i Jönköping

Foodora market har på kort tid har blivit en nationell dagligvarukedja. Butikerna är helt nya i sitt slag och är en hybrid mellan det digitala och fysiska. Dagligvarubutikerna är placerade på strategiska centrala platser så att så många som möjligt av de boende i området kan handla mat med snabb hemleverans inom några minuter. Q-handelsbolaget tar genom sina butiker runt om i Sverige ett starkare grepp om fler orter.

Fram tills i idag har Foodora snabbt rullat ut livsmedelsbutiker från norr till söder. Idag får Jönköping sin första butik. Foodora market är butiken som stöper om spelplanen för aktörer inom livsmedelsbranschen då q-handelsbolaget kan leverera allt från mjölk till välling och batterier på väldigt kort tid. Bolaget kommer fortsätta samma snabba takt att öppna flera butiker runt om i Sverige under 2022.

Hans Skruvfors är vd i Foodora och även vd i DH Logistics som innehar trafiktillståndet fordonen som levererar beställningarna är anmälda på.
– Våra butiker och snabba leveranser fyller ett behov som ingen annan aktör tidigare har mött. Jag är stolt över att Foodora är pionjärer och leder förändringen framåt, säger han.

Hans Skruvfors beskriver Foodora som ett bolag som har infrastrukturen redo och som snabbt kan implementeras runt om i hela Sverige.
– Det känns verkligen roligt få vara med och vara den drivande kraften i den här spännande utvecklingen som sker just nu i dagligvarubranschen, avslutar Hans Skruvfors vd Foodora.

Vi ställer frågor via mejl (telefonnummer saknas) till presskontakten som angivits i anknytning till pressmeddelandet. Bakom all positiv utveckling för Foodora om vilka vi skrivit en del om, ser vi att polisen rapporterar förarna som utför deras transporter för olika överträdelse som bland annat avsaknad av vilotidsbok och att fordon som inte är anmälda på trafiktillståndet används. Hur ser man på detta i förhållande till framgångarna?

Några svar på våra frågor får vi inte innan detta publiceras.

Om artikeln

Publicerad: 2022-01-14 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Foodora Hemkört Matleveranser Nätbutik Olaga yrkesmässig trafik Trafiktillstånd Vilotidsbok