Rickard Hillman påbörjade sin anställning på Däckpartner i januari 2022 . Rickard Hillman påbörjade sin anställning på Däckpartner i januari 2022 .

Däckpartner satsar på det tunga däcksegmentet

Med 168 verkstäder runt om i landet varav närmare 120 av dessa erbjuder däckservice för tyngre trafik, ökar nu Däckpartner sin satsning på området genom att utöka sin organisationen centralt. Detta att för att stärka sitt erbjudande mot sina kunder ytterligare och öka servicegraden mot de anslutna verkstäderna.

Däckpartner startar året med en satsning inom det tunga däcksegmentet genom en nyinrättad tjänst som fullt ut ska fokusera på att stärka de verkstäder som arbetar med produkter och service mot den tunga trafiken. Detta görs genom att anställa Rickard Hillman som Key Account Manager för tunga däck.
– Det känns otroligt kul att vara en del av Däckpartner, nu känns det som jag är hemma. Jag ser fram emot att verka för att skapa goda samarbeten mellan kunder och våra verkstäder. Dels genom att se på hur vi kan samverka mer på det regionala och nationella planet, men även hur vi utvecklar vårt erbjudande ytterligare, säger Rickard.

På Däckpartner välkomnar de Rickard Hillman.
– Det kommer stärka oss både som kedja och även tillföra mycket värden till våra nuvarande och framtida verkstäder och kunder, avrundar Jon Persson, marknadschef på Däckpartner Sverige.

Rickard Hillman kommer senast från Continental Däck och började sin anställning på Däckpartner i början av januari.

Om artikeln

Publicerad: 2022-01-21 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Däckpartner Däckverkstad Lastbilar Lastbilsdäck Rickard Hillman transporter