Foto: Aditro Logistics Foto: Aditro Logistics

Aditros moderbolag köper Veddestagruppen

Posti Group och ägarna till Veddestagruppen, har tecknat ett avtal där Posti Group förvärvar hela aktiekapitalet i Veddestagruppen AB. Veddestagruppen ägs av PEQ Invest och medlemmar i företagsledningen. Efter slutförd affär kommer Veddestagruppen integreras med Aditro Logistics, Posti Groups svenska dotterbolag. Parterna har kommit överens om att inte avslöja köpeskillingen.

Veddestagruppen grundades 1992 och är ett logistikföretag som tillhandahåller tjänster inom kontraktslogistik, transporter, fälttjänster och bemanning i Stockholmsregionen. Företaget hade 2020 en nettoomsättning på cirka 187 miljoner kronor (EUR 18 miljoner). Företaget sysselsätter cirka 300 personer.

Affären förväntas slutföras under första kvartalet 2022. Efter slutförd affär kommer Veddestagruppen att integreras i Aditro Logistics. Den nuvarande ledningen för Veddestagruppen kommer att fortsätta arbeta för företaget.

Om artikeln

Publicerad: 2022-01-18 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Aditro Logistics Företagsäffärer Posti Veddestagruppen