Gratis frakt på Tradera till förmån för Musikhjälpen

Varje år fokuserar Musikhjälpen på ett tema som träffar rakt i hjärtat. Årets ”För en värld utan barnarbete” är inget undantag. Därför känns det viktigt för oss på DB Schenker att fortsätta vårt samarbete med Tradera till förmån för Musikhjälpen.

Vårt bidrag till Musikhjälpen är det vi kan bäst, nämligen att frakta stort som smått över hela landet. För sjätte året i rad skänker vi därför frakten på Tradera för de auktioner där vinsten går till Musikhjälpen.

DB Schenker har ett långt och gott samarbete med Tradera.
– Att kunna bidra till Musikhjälpen via Traderas plattform känns helt rätt och vi hoppas att vårt bidrag är värdefullt för insamlingen, säger Magnus Strand, vd på DB Schenker i Sverige.

En bonus för årets Traderasäljare är de nya etikettskrivarna som finns hos alla DB Schenkers ombud. Det gör hela säljprocessen enklare. Visa upp QR-koden eller den numeriska koden som du får via sms och mejl för ditt ombud så får du hjälp med utskriften.

DB Schenkers ombud har gett tummen upp för skrivarna eftersom det fungerar precis så enkelt som vi hoppats på. Nästa steg är att erbjuda etikettutskrifter för alla paketleveranser, inte bara Tradera.
– Så ta nu och leta igenom hemmet efter gömda skatter och lägg upp auktioner på Tradera. Sedan väljer du oss som leveransalternativ, då kan du vara säker på att du använder en bra leverantör som bryr sig om både människor och miljö, avslutar Magnus Strand.

Om artikeln

Publicerad: 2021-11-29 09:13
Kategori: Nyheter
Taggar: Barnarbete Gods Gratis Frakt Musik Musikhjälpen Sälja Schenker Tradera transporter