Nya DAF-generationen visualiseras digitalt

DAF Trucks visualiserar nya generationens XF, XG och XG+ på datorskärmar och mobila enheter med en app med enastående förstärkt verklighet och en uppslukande virtuell onlineupplevelse – först i branschen. Båda applikationerna återspeglar DAF:s slogan för den nya generationen ”Start the Future”.

Med den nya generationens interaktiva DAF-app med förstärkt verklighet – som kan hämtas via appbutiker på Google Play och Apple – går varje detalj på den nya generationens XF, XG och XG+ att se med bara en svepning på skärmen på alla mobila enheter.

Med hjälp av mobiltelefonens eller surfplattans kamera kan programvaran placera lastbilen där du vill ha den. På skrivbordet, på en parkeringsplats eller till och med i ett vardagsrum. Appanvändare kan sedan undersöka lastbilen från alla håll, både på insidan och utsidan, se alla detaljer samt funktioner utan att lämna stolen.

Tillsammans med den nya generationens DAF-app har den virtuella DAF-upplevelsen lanserats, som efterliknar den fysiska motsvarigheten på plats vid DAF:s upplevelsecenter i Eindhoven. Denna virtuella domän erbjuder visningar, presentationer, videor, livechatt och till och med möjligheten att registrera sig för en virtuell körupplevelse i den nya generationens XG och XG+.

Ett besök på DAF-museet och en virtuell webbutik ingår också. Fler funktioner läggs till under året.

I hjärtat av den här virtuella upplevelsen finns utställningshallen ”Start the Future”. Här kan besökare komma nära den nya generationens XF, XG och XG+ och upptäcka många olika funktioner.
– Den virtuella DAF-upplevelsen har utformats för att fungera på alla enheter – både stationära och mobila. Den är responsiv, snabb och mycket mer än bara en videoproduktion, med känslan av en avancerad spelmiljö. Den nya generationens DAF-app och den virtuella DAF-upplevelsen är en del av en omfattande digital lansering av en ny generation lastbilar, och ledsagar samtidigt in en ny generation inom kommunikation, säger Richard Zink, chef för Marketing & Sales, i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2021-06-24 11:10
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Företagsnyheter It Produktnyheter