Foto: Continental har slagit ihop sitt utbud av tjänster för fordonsflottor och åkerier. Foto: Continental har slagit ihop sitt utbud av tjänster för fordonsflottor och åkerier.

Continental samlar sina tjänster under Conti360° Solutions

Continental har slagit ihop sitt utbud av tjänster för fordonsflottor och åkerier under konceptet Conti360° Solutions. Omorganisationen sätter ett starkare fokus på digitalisering och hållbarhet och möter därmed marknadens efterfrågan på detsamma där nya krav på datadriven hantering och digitalisering i stort återspeglas.

 

Ihopkopplingen av tjänster kommer även stödja åkerinäringen genom att tillgodose det växande behovet av hållbarhet i logistiksektorn. Initiativet är en del av Continentals strategiska program Vision 2030 som presenterades i december förra året.

Med Conti360° Solutions går nu Continental från däcktillverkare och leverantör av olika däcktjänster till att erbjuda mer av helhetslösningar, integrerade med varandra. I Conti360° Solutions ingår ContiConnect, ContiPressureCheck och ContiLifeCycle, inklusive regummeringsprodukterna ContiRe och ContiTread, samt hantering av däckstommar.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-31 09:16
Kategori: Nyheter
Taggar: Åkeri Conti360° Solutions Continental Däck Lastbil Logistik transporter