Ny Besikta-station i Göteborg i samarbete med DSV

DSV Workshop i Göteborg och fastighetsägaren Caretia har tecknat ett exklusivt hyresavtal med Besikta som kommer att etablera en ny besiktningsstation i Arendal. Fokus kommer att ligga på kommersiella fordon.


Den nya toppmoderna besiktningsstationen på DSV Workshop kommer att fokusera på kommersiella fordon såsom släpvagnar, lastbilar och bussar men också kunna ta emot lättare fordon för privata kunder. Att ha både verkstads- och en besiktningsstation under ett och samma tak kommer att ge stora fördelar för båda företagens kunder.

Ronni Rosendal, chef för DSV Workshop.
– Att ha en besiktningsstation i samma byggnad kommer både att komplettera och stärka kapaciteten för att hantera besiktningsförfrågningar med ökad flexibilitet, kortare väntetider och kostnadsbesparingar. Det kommer att göra en stor skillnad för våra kunder, då vi kan bidra till att deras strikta deadlines hålls ännu bättre, säger han.

DSV Workshops & Roadside Assistance är strategiskt belägna i hela Skandinavien och Nederländerna för att serva alla som behöver reparationer eller underhåll. DSV Workshop i Göteborg har 14 banor och är en officiell servicepartner för bland andra Schmitz Cargobull, Krone och Dhollandia.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-19 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Besikta DSV DSV Workshops Göteborg Lastbil transporter Yrkesfordon