Thermo King står som värd för online-event

Den 10 december kommer Thermo King Connected Solutions-experter att diskutera de senaste trenderna i branschen och hur man kan förvandla data till praktisk intelligens för smartare drift av fordonsflottor.

Chaufförspodden – Exklusivt


Thermo King kommer att vara värd för ett gratis virtuellt seminarium den 10 december 2020 kl 10:00 (CET) för att diskutera hur det är att arbeta och leva i en uppkopplad värld och vilka de olika trenderna är som påverkar kylindustrin.

Under de 90 minuter seminariet pågår, kommer deltagarna att få veta mer om de senaste trenderna inom kylindustrin och hur Thermo King Connectivity’s erbjudanden kan göra det möjligt för att anpassa verksamheten och dra nytta av dessa trender.

Att vara uppkopplad är något Thermo King menar att man inte får missa om man verkar inom tempererade transporter.
– Efterfrågan på uppkopplade lösningar ökar på grund av distributörers och deras kunders önskemål om att använda de stora mängderna data som samlas in, för att kontinuerligt förbättra och skapa en smartare verksamhet, säger Raluca Radu, produktionschef I Connected Solutions på Thermo King.

Eventet äger rum den 10 december klockan 10.00 och är du intresserad, registrerar du dig här.

SpeedTrading

Om artikeln

Publicerad: 2020-12-03 13:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Digitalt Event Kyltransporter Thermo King Trender