Thermo King

Listar alla artiklar taggade med: Thermo King

Thermo King presenterar nya Advancer Hybrid-aggregat

Idag presenterar Thermo King de nya Advancer Hybrid-kylaggregaten som är det senaste tillskottet i Advancer A-seriens trailersortiment. Advancer Hybrid-teknologin finns nu tillgänglig i hela Advancer-sortimentet A-360, A-400, A-500 och A-500 Whisper Pro. Hybridaggregaten ska optimera driften av elmotorer med förbränningsmotorbackup för hållbar prestanda över långdistans- och innerstadstransporter.

Stort brittiskt åkeri sparar pengar med Thermo King Advancer

Nyligen berättade Turners (Soham) Ltd, ett av de största privatägda transportföretagen i Storbritannien, att de uppgraderar sin trailerflotta med 71 nya Advancer A-400-enheter från Thermo King. Turners förväntar sig att Advancers bränsleeffektivitet hjälper dem att minska effekterna av de stigande bränslekostnaderna i deras verksamhet.

Thermo King lanserar fordonsdrivna V-1000 för tunga fordon

Den nya fordonsdrivna V-1000 är avsedd för större lastbilar på mellan 3,5 – 25 ton. Den kompressordrivna V-1000 är nästan 25 procent mer kraftfull och levererar 33 procent högre luftflöde samt har en 67 procent högre stand-bykapacitet än andra jämförbara dieselenheter, säger Thermo King.

Thermo King godkänner HVO för sina aggregat

Thermo King meddelade igår att de godkänner bränslet HVO för användning i deras aggregat för att bidra till mer hållbara transporter. Att använda HVO istället för traditionell diesel leder till en 90-procentig minskning av CO2-utsläpp och partiklar utan att prestandan försämras, enligt Thermo King.

Thermo King erbjuder ”pengarna tillbaka-garanti”

Thermo King lanserade idag en ny kampanj för att lyfta fram de bränslebesparande möjligheterna med Advancer A-seriens kylenhet för släpvagnar. Thermo King erbjuder nu att betala tillbaka mellanskillnaden om Advancer inte uppfyller det 12-månaders bränslebesparingsmål som beräknats tillsammans med kunderna.

Thermo King utrustar Tescos el-varubilar för nollutsläpp

Tescos 30 nya elektriska vans i Storbritannien utrustas med Thermo Kings E-200 kylenheter. De nya fordonen formar en utsläppsfri flotta för att flytta mat och varor på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Thermo King står som värd för online-event

Den 10 december kommer Thermo King Connected Solutions-experter att diskutera de senaste trenderna i branschen och hur man kan förvandla data till praktisk intelligens för smartare drift av fordonsflottor.

Thermo King lanserar nytt hybridkylsystem

Nu har Thermo King börjat leverera det nya hybridkylsystemet till kunder i Europa. Det nya T- och UT- Series Hybrid skiftar sömlöst mellan diesel och el.

MatHem.se satsar på Thermo Kings elektriska enheter

Med Thermo Kings elektriska enheter E-200, har MatHem.se:s fordon mer lagringsutrymme för färska och frysta livsmedel och mer kapacitet för att hålla livsmedlen vid rätt temperatur ända fram till kundens dörr. Det ger MatHem.se i Sverige ett nytt verksamhets- och hållbarhetsvärde.

Thermo King vinner European Transport Award 2020

Priset vinner de för sin innovativa, helt elektriska kylenhet E-200. Thermo King är ett välkänt företag inom temperaturtransporter och och nu tog deras ingersoll Randmärke hem European Transport Award 2020 för skåpbilar och lastbilar under 3,5 ton i kategorin ”kyla och värme”.