Thermo King

Listar alla artiklar taggade med: Thermo King

MatHem.se satsar på Thermo Kings elektriska enheter

Med Thermo Kings elektriska enheter E-200, har MatHem.se:s fordon mer lagringsutrymme för färska och frysta livsmedel och mer kapacitet för att hålla livsmedlen vid rätt temperatur ända fram till kundens dörr. Det ger MatHem.se i Sverige ett nytt verksamhets- och hållbarhetsvärde.
Nokian

Thermo King vinner European Transport Award 2020

Priset vinner de för sin innovativa, helt elektriska kylenhet E-200. Thermo King är ett välkänt företag inom temperaturtransporter och och nu tog deras ingersoll Randmärke hem European Transport Award 2020 för skåpbilar och lastbilar under 3,5 ton i kategorin ”kyla och värme”.
VBG onspot

Thermo King utnämner Servo King till ”Årets återförsäljare”

Thermo King utser varje år Årets Återförsäljare. I år skedde detta under den årliga återförsäljarkonferensen i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. De lovordade även toppförsäljarna från regionerna Europa, Mellanöstern och Afrika, för de betydande framstegen som gjorts under 2018.
Aspök

Thermo King presenterar nya modeller

Thermo King breddar sitt utbud av nya B-seriemodeller med noll-utsläpp. Det är helelektriska kylaggregat för små last- och skåpbilar, specialdesignade för leveranser i stadskärnor och områden med utsläppsbegränsningar.

Åkaren i Sverige