Gröna hemleveranser från Brings nya terminal i Västberga

I samband Black Week öppnar Bring en ny terminal i Västberga i Stockholm. Det är den andra terminalen som Bring har i området och den nya terminalen kommer att användas för hemleveranser och som pickup point i Stockholmsområdet.Terminalen kommer att nå 2,3 miljoner mottagare och ha leveranser 7 dagar i veckan i Stor-Stockholm. För extra snabb leverans erbjuder Bring även same day-leveranser i stora delar av området.

Terminalen är byggd speciellt för hantering av hållbara hemleveranser av paket. Bland annat har den ett 40-tal laddstationer för elbilar som säkrar och bidrar till att alla Brings hemleveranser i Stockholm City och närförort är fossil- eller utsläppsfria.

Alla leveranser stöttas upp av ett nytt och modernt digitalt gränssnitt som gör det enklare för mottagarna att följa sina leveranser i realtid. De kan också välja att köpa till olika tilläggstjänster, som ett mer precist tidsfönster och val av leveransplats.

Bring hyr lokalen av fastighetsbolaget Catena. Terminalen har en produktionsyta på 1100 kvadratmeter och 5 000 kvadratmeter uteområde.

Tobias Åbonde, nordisk ansvarig för hemleveranser på Bring, säger att man haft en total tillväxt i år på mer än 250 procent.
– Vårt mål är att alla våra hemleveranser ska vara fossilfria eller utsläppsfria i hela Norden år 2025, oavsett om vi levererar i storstäder eller på landsbygd. Redan idag är mer än 50 procent av våra hemleveranser i Sverige fossilfria. Den nya terminalen är ett bra exempel på hur vi kan möta våra kunders och konsumenternas krav på hållbara leveranser när, som och hur de vill, avslutar han.

Om artikeln

Publicerad: 2020-11-19 10:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Bring E-handel Fossilfritt Hemleveranser transporter