Stort engagemang från lastbilschaufförer i kampanjen #keeponrolling2020. Foto: Strands Lighting Division

Engagerade lastbilschaufförer i kampen mot COVID-19

Sociala medier-kampanjen #keeponrolling2020 är nu avslutad. Tack vare en engagerad fordonsmålgrupp – med lastbilschaufförer i spetsen – har Strands Lighting Division skänkt 20 000 kronor till WHO för att stödja kampen mot COVID-19.

Kampanjen inleddes i Strands Lighting Division’s sociala medier i början av april med uppmaningen att lägga ut bilder/filmer under #keeponrolling2020. Inläggen skulle återspegla hur fordonsmålgruppen får världen att fortsätta rulla – trots och med hänsyn till COVID-19.

För varje enskilt inlägg samlades 10 kronor in till förmån för COVID-19 Solidarity Response Fund för WHO, för att stödja arbetet med att säkerställa att patienterna får den vård de behöver och att påskynda utvecklingen av vaccin och behandlingsmetoder.

Engagemanget resulterade i 20 000 SEK – som nu är donerade till WHO (11 000 kronor genom sociala medier samt 9 000 kronor extra från Strands).
– Att använda våra plattformar till någonting som bidrar till förbättring är en fantastisk möjlighet. Deltagandet i #keeponrolling2020 har visat på en yrkesgrupp av framförallt lastbilschaufförer med stora hjärtan och stort engagemang för samhället, riktiga fighters, avslutar Johan Carlos, vd på Strands Lighting Division.

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-03 13:41
Kategori: Nyheter
Taggar: Corona Covid-19 Strands Lighting Division Välgörenhet WHO