WEBB-TV

Stefan Bengtsson presenterar:

Mercedes LP-serie – en nostalgisk tillbakablick

Tidningen Proffs gör återigen en historisk tillbakablick i vägtransportbranschen, detta tillsammans med veteranlastbilsoraklet Stefan Bengtsson. Den här gången har vi tittat närmare på Mercedes LP-serie.

Det sägs ofta att det var bättre förr. Det är dock tveksamt om det även gäller lastbilars komfort och teknik. Oavsett så tycker åtminstone vi på Proffsredaktionen att det är väldigt roligt och högst intressant att lära sig mer om de fordon som varit med och utvecklat vägtransportbranschen.

I det här videoklippet berättar Stefan Bengtsson om Mercedes LP-serie. Bakom honom står en väldigt välhållen Mercedes LPL 2232. Varsågod, titta och njut…

Webb-TV

Titta även på Stefan Bengtssons presentation av Scania-Vabis LB 76.

Om artikeln

Publicerad: 2020-01-31 17:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Mercedes LP Stefan Bengtsson Stefans Veteraner Veteranlastbilar Webb-TV