WEBB-TV

Stefan Bengtsson presenterar:

Scania-Vabis LB 76 – en nostalgisk tillbakablick

Det hör ju lite till nyårsfirandet att blicka bakåt. Kanske brukar man bara se tillbaka på året som gått, men Proffs går steget längre. Tillsammans med veteranlastbilsoraklet Stefan Bengtsson, tar vi dig med till 1960-talets Lastbilssverige.

Det Stefan Bengtsson från Helsingborg inte känner till om gamla lastbilar är troligtvis inte heller något som är värt att veta. En ”veteranare” som han brinner lite extra för är Scania-Vabis LB 76, en lastbil som han i det här inslaget presenterar för dig som en liten ”nyårskaramell” så här under 2019 års sista timmar.

Tidningen Proffs passar härmed på att önska våra läsare och annonsörer ett riktigt Gott Nytt År!

 

WEBB-TV

 

Om artikeln

Publicerad: 2019-12-31 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: LB76 Scania-Vabis Stefan Bengtsson Stefans Veteraner Veteranlastbilar Webb-TV