Nu kan du skräddarsy din lilla el-lastbil på nätet

Svenska Inzile ger kunderna möjlighet att skräddarsy sina små lastbilar online och på så vis anpassa dem till sina specifika behov. När kunderna byggt sina bilar på hemsidan kan de enkelt välja mellan att erhålla en offert - eller att spara sin konfiguration.

Inziles helt nyutvecklade, utsläppsfria ellastbil finns i två modeller, dels skåpmodellen Pro4 Van och dels flakmodellen Pro4 Work. Båda modellerna tillverkas i småländska Västervik.

Stor vikt har lagts vid ergonomi, komfort och säkerhet. Bilarna har ett starkt chassi och utmanar de traditionella föreställningarna om ett mindre elfordon, skriver företaget i ett pressmeddelande.
– Inzile tar ansvar för hela produktlivscykeln vilket krävs i en tid då miljö och hållbarhet blir allt viktigare frågeställningar. Vår nya säljplattform bidrar ytterligare till att göra Inzile till ett företag i framkant och underlättar vår internationella expansion, säger Ragnar Åhgren, vd för Inzile.

Inzile PRO4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon (EUV) är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren. Bland kundgrupperna märks fastighetsbolag, transportföretag och e-handlare som vill eliminera utsläppen i städerna, samt kommuner och parkförvaltningar.

Om artikeln

Publicerad: 2019-11-14 16:17
Kategori: Nyheter
Taggar: Ellastbilar Företagsnyheter Inzile Miljö