PlastoMer växer och utökar sortimentet

Nyanställning i Norge leder till nya samarbeten mellan PlastoMer Sweden AB och WM System.

Under senare delen av 2018 har PlastoMer anställt Björn Nyhagen som kommer att verka och vara stationerad i Norge. Björn kommer närmast från firman Otto Olsen där han jobbade med bland annat PlastoMers produkter. Han känner därför produkterna väl och har en lång erfarenhet från last- och varubilsbranschen.

Med i bagaget tar Björn med sig ett etablerat samarbete med WM System som producerar och säljer lastramper till lättare transportfordon. WM system är baserat i norra Italien och har producerat bland annat lastramper i flera decennier.

PlastoMer kommer nu att marknadsföra och sälja WM Systems produkter i Sverige såväl som i Norge.

Om artikeln

Publicerad: 2019-03-06 08:58
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Plastomer