Nordic Truckcenter erbjuder kontrollbesiktning i serviceavtalet

Nordic Truckcenter skriver unikt samarbetsavtal med Bilprovningen och kan nu som första svenska företag erbjuda kontrollbesiktning hos Bilprovningen som del av sina serviceavtal.

Nordic Truckcenter vill göra det möjligt för sina kunder att förutse kostnaden för hela sitt ekipage.
– När vi nu utvidgar vår förebyggande servicelösning underlättar vi ytterligare för att våra slutkunder ska ha högsta möjliga tillgänglighet till sina fordon, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef på Nordic Truckcenter.

Så sent som i fjol lanserade Nordic Truckcenter ett rikstäckande serviceavtal för släp och trailers, oavsett fabrikat. Nu utökar man erbjudandet genom att vara först i Sverige med att erbjuda kontrollbesiktning som en del av serviceavtalet, står det i pressmeddelandet.

Det nya avtalet gäller Bilprovningens samtliga 60 stationer som tar emot tunga fordon, oavsett var i Sverige kunden har sin hemvist.
– Vi kommer dessutom att göra registreringsbesiktningar av nya DAF-lastbilar på plats genom att någon av våra besiktningsingenjörer åker dit, säger Rolf Näslund, kund- och avtalsansvarig på Bilprovningen.

För Nordic Truckcenter innebär avtalet ytterligare ett steg i ambitionen att leverera en helhetsservice, menar Veronica Sköld.
– Utöver tillgängligheten för våra slutkunder, vill vi också att det ska vara fördelaktigt att vara partner med oss. Det betyder att samtliga 31 kontrakterade servicepartners till Nordic Truckcenter också kommer att kunna få förmånliga avtalspriser på bilbesiktningar hos Bilprovningen, sammanfattar hon.

Foto: Tommy Paremo, arkivbild

Om artikeln

Publicerad: 2019-02-22 10:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Bilprovningen Företagsnyheter Kontrollbesiktning Nordic Truckcenter serviceavtal