Vill du ha en biljett till Elmia Lastbil 2018?

Om du swishar 315 kronor till 123 597 84 24, och därmed väljer att prenumerera ett helt år på PROFFS, så får du en inträdesbiljett till Elmia Lastbil 2018 av mig. Den här dealen gäller från och med idag, måndagen den 16 juli, till och med lördagen den 21 juli (i år alltså, för tydlighetens skull). Och - den gäller alla, nya som gamla prenumeranter!

Och du – glöm inte att ange din adress när du swishar!

När du har swishat så dela gärna det här erbjudandet i sociala medier så att fler kan få chansen att göra en riktigt bra affär!

För 315 kronor får du alltså tidningen PROFFS i brevlådan – och i din mobil/surfplatta/dator i ett helt år – plus fritt inträde under en dag på Elmia Lastbil 2018 (värde 200:-).

Erbjudandet gäller alla – nya som gamla prenumeranter.

Du som idag har en prenumeration ska så klart inte missgynnas. Du kan enkelt förlänga prenumerationen genom att, när du swishar, ange ditt prenumerationsnummer (står vid adressen på tidningen – och på fakturan) samt ditt namn. Klart!

Vi ses i tidningen – och på Elmia den 22-25 augusti!
/Göran
Chefredaktör

Skanna koden med Swish-appen, skriv sedan din adress (alternativt prenumerationsnummer och namn vid förlängning). Skicka - Klart!
Skanna koden med Swish-appen, skriv sedan din adress (alternativt prenumerationsnummer och namn vid förlängning). Skicka - Klart!

Om artikeln

Publicerad: 2018-07-16 10:18
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Lastbil 2018 En Riktig Lastbilstidning Fribiljett Prenumerationserbjudande