En Riktig Lastbilstidning

Listar alla artiklar taggade med: En Riktig Lastbilstidning

Äntligen – En RIKTIG Chaufförspodd!

Tidningen Proffs tar steget in i podd-världen. Den nya podcasten, En Riktig Chaufförspodd, har i dagarna publicerat sitt allra första avsnitt. Är du nyfiken på vad du kan förvänta dig att få höra framöver så lyssna på det.
Budi 2021

Sista chansen till en ljusare tillvaro!

Du som köper en prenumeration genom att swisha 315 kronor till oss, har chansen att vinna ett presentkort som kan användas hos Comp-Lux värt 5 000 kronor. Men nu får du snabba på, tävlingen avslutas i natt!
Prenumeration 2020-09

Vill du ha en biljett till Elmia Lastbil 2018?

Om du swishar 315 kronor till 123 597 84 24, och därmed väljer att prenumerera ett helt år på PROFFS, så får du en inträdesbiljett till Elmia Lastbil 2018 av mig. Den här dealen gäller från och med idag, måndagen den 16 juli, till och med lördagen den 21 juli (i år alltså, för tydlighetens skull). Och - den gäller alla, nya som gamla prenumeranter!
Prenumeration 2020-09

Har du nyckeln till vår hemsida?

Året lider mot sitt slut. Jag vill tacka er alla för att ni läser Proffs och för att ni engagerar er i det vi gör, både genom att kritisera och berömma oss. Det ger oss förutsättningar att utvecklas och bli en produkt som tilltalar så många som möjligt.

Budi 2021