Det var den här trailern som stals.Fotograf: Vlantana

Trailer med färsk lax stulen i Göteborg

Trailer lastad med lax stals i Göteborg från en hyrd parkeringsplats tillhörande Vlantana. Åter måste frågan ställas om vem det är som anser sig ha rätten att ta något som inte tillhör dem. Samtidigt skrivs kommentarer i sociala media som hyllar stölden.

Efter alla klagomål om parkeringsproblem relaterade till Vlantana, hyr de idag en plats i närheten av Hisingen Truck Terminal AB.

Klockan 02.39 natten till idag, stjäls en med lax fullastad trailer från parkeringsplatsen. Ansvarig för parkeringsplatsen och en av Vlantanas chaufförer är i skrivande stund på väg till polisstationen.

Vittnen säger att en äldre Scania som inte tillhör Vlantana, har setts lämna platsen med den aktuella trailern som är lastad med färsk lax på väg från Norge till Frankrike.

Chauffören höll sin rast i Göteborg då trailern stals.

Trailern är av modell Schmitz, S.KO 24 och med det litauiska registreringsnumret HL 782.

När stölden går ut på Facebook, kunde man i kommentarer läsa bland annat ”bra jobbat” med hänvisning till att det är Vlantanas trailer.

De mer klarsynta förstår så klart att de som står bakom stölden av Vlantanas trailer inte gör någon skillnad på vems trailer och gods de stjäl.

Sista positionen anges kl 04.03 på Eriksbergsgatan i Göteborg, inte långt från parkeringsplatsen. Huruvida trailern står kvar där eller i närheten, med eller utan gods, återstår att se.

Polisen är informerad, men allmänheten är välkommen att ge mer information eftersom det är viktigt att hitta förövarna.

Har du tips om den stulna trailern? Ring polisen på 114 14!

Om artikeln

Publicerad: 2017-12-14 12:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Göteborg Kriminalitet Stöld Vlantana