Vägtransporter

Listar alla artiklar taggade med: Vägtransporter

  Grusbädden 1 är en stor fastighet med expansionsmöjligheter.

SLP köper ännu en logistikfastighet i Helsingborg

SLP förvärvade och tillträdde en fullt uthyrd logistikfastighet i Helsingborg den 31 januari. Fastigheten, Grusbädden 1, är belägen i Väla Södra där SLP sedan tidigare äger flera logistikfastigheter. Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 10 200 kvm och fastigheten har ytterligare expansionsmöjligheter. I fastigheten finns två hyresgäster, Order Nordic och Ramudden, med en genomsnittlig kontraktstid om 4,7 år. Årshyran, som är fullt indexreglerad, uppgår till cirka 8,5 mkr.

Ny artikelserie: Så här tänker partierna om din bransch!

Ingen kan väl ha missat att det är valår i år? De politiska partierna gör allt för att övertrumfa varandra i såväl debatter som på valaffischer.
Men hur tänker våra politiker när det handlar om vägtransportbranschen? Vad kan jag som väljare förvänta mig under nästa mandatperiod för branschens del om jag lägger min röst på just det där partiet som jag i övrigt kanske sympatiserar med?
Vi har bjudit in samtliga riksdagspartier att med egna ord förklara för dig som läser Proffs. Och nästa tisdag, den 23 augusti, publicerar vi den första artikeln.