Nya FH

Listar alla artiklar taggade med: Nya FH

Nya FH Årets Truck of the Year

Det blev Volvos nya FH som blev årets Truck of the Year. Inte ett helt oväntat beslut av juryn, som består av 25 journalister från lika många branschtidningar.

Gelins KGK

Prestigefyllt designpris till Volvo Lastvagnar

Nya Volvo FH från Volvo Lastvagnar lyckades övertyga en panel av designexperter att utse den till vinnare av "red dot product design award". Priset är en internationell kvalitetsutmärkelse för designarbete och ett av världens mest eftertraktade sigill för designkvalitet.

Prenumeration 2020-09

3-månaders ”FH-turné” drar igång i mars

Volvos storslagna lansering av sin nya FH-modell under fjoråret, fortsätter nu ? med mer fokus på slutanvändaren. För även om tusentals kunder och återförsäljare redan har haft möjlighet att "klämma och känna" på bilen, är det först nu man ger sig ut på riktigt bred front mot förare och åkerier.

Prenumeration 2020-09

Rostfria extraljusbågar till nya FH

Hos Truck-Line kan man nu botanisera bland en rad nya extraljusbågar till Volvos nya FH.

Gelins KGK

Första ”nya” FH:n blev rekorddyr

Första, andra ? såld! Välgörenhetsauktionen för den första serietillverkade nya Volvo FH blev en succé. Det vinnande budet blev 150 000 euro, vilket överstiger marknads-priset ordentligt. Samtliga intäkter går till välgörenhetsprogrammet Star for Life.

VBG onspot

Volvo direktsänder FH-lanseringen på nätet

Med en storskalig webb-produktion lanserar Volvo Lastvagnar den 5 september en ny version av Volvo FH-serien. Lanseringseventet direktsänds på webben vilket ger alla chansen att få se den nya lastbilen. Om man nu inte redan har tittat sig mätt på "ballerina-filmen", vill säga.

VBG onspot

Individuell framvagnsupphängning på nya Volvo FH

Volvo Lastvagnar bjuder på en rad nyheter på Lastbil 2012. En av dessa är IFS, en individuell framvagnsupphängning med kuggstångsstyrning.
- Vi har som mål att Volvos lastbilar ska ha världens bästa köregenskaper, säger Martin Palming, produktchef hos Volvo Lastvagnar.

Hultsteins