Turnén startar den 5 mars i Borås och i Varberg - och avslutas den 25 maj i Luleå.Fotograf: Göran Rosengren

3-månaders ”FH-turné” drar igång i mars

Volvos storslagna lansering av sin nya FH-modell under fjoråret, fortsätter nu ? med mer fokus på slutanvändaren. För även om tusentals kunder och återförsäljare redan har haft möjlighet att "klämma och känna" på bilen, är det först nu man ger sig ut på riktigt bred front mot förare och åkerier.

I början av mars inleds en cirka tre månader lång ”Sverigeturné”, då drygt 60 återförsäljare kommer att få besök av de elva bilarna som ingår i karavanen. Då får alla som vill chansen att testköra olika konfigurationer av bilen, med varierande påbyggnader. Allt från ”vanliga” FH med 13 litersmotor till flaggskeppet FH16.

Timmerbilar, dragbilar, krokbilar och tungdragare är några exempel på vad som står till buds att provköra.

Turnén startar på två orter, i Borås och i Varberg den 5 mars.
Hela turnéplanen kan du läsa här!

Om artikeln

Publicerad: 2013-02-25 08:51
Kategori: Nyheter
Taggar: Nya FH provkörning Sverigeturné Volvo Lastvagnar