Expansion

Listar alla artiklar taggade med: Expansion

Eurotransport: DSV vill ta över DB Schenker

Den danska logistikkoncernen DSV är fortfarande ute på ”shoppingrunda” och DB Schenker finns med på listan tillsammans med andra logistikföretag.

NTEX förvärvar Scanroad Sverige och Frankrike

Transport- och logistikbolaget Ntex fortsätter sin expansionsresa genom att köpa Scanroad Sverige och Scanroad Frankrike. Förvärven är bolagets åttonde och nionde sedan 2017. I och med sitt förvärv av Scanroad Sverige och Frankrike, blir Ntex en av Sveriges största speditörer på Frankrike och Belgien.

NTEX rekryterar, öppnar kontor i Malmö och etablerar sig i Österrike

Nu är det klart att Ntex tar nästa steg i utvecklingen. Bolaget har gjort klart med ett antal nya medarbetare med spetskompetens och god erfarenhet av branschen. I slutet av april kommer de att flytta in i ett nytt kontor i Malmö, men expansionen stannar inte med detta.

Ford Trucks expanderar i Västeuropa

Ford Trucks fortsätter att expandera i Västeuropa och nyligen blev det belgiska företaget Herman Noyens Trucks NV utvald till återförsäljare av Ford Trucks. Målen för expansionen har högt satta, säger Ford Trucks.

Ny containerlinje till Göteborgs hamn

Den 31 juli startade rederiet CMA CGM en ny containerlinje som kopplar ihop Göteborgs hamn med Hamburgs hamn och resten av världen. Den nya servicen anlöper Göteborg varje fredag och trafikeras initialt av ett fartyg med kapacitet på drygt 1000 tjugofotscontainers (TEU).

Kraftig utökning av DB Schenkers verksamhet

Schenker Logistics i Sverige expanderar kraftigt i Jönköpingsområdet. Det skapar cirka 50 nya arbetstillfällen.

Frode Laursen växer – snart 166 000 kvadratmeter i Åstorp

Lager- och logistikföretaget Frode Laursen har börjat bygga sin nya 36 000 kvadratmeter stora lagerbyggnad i Åstorp. Ett bygge som kommer att leda till nya arbetsplatser på lagret som blir totalt 166 000 kvadratmeter stort!

DSV planerar stor expansion i Köpenhamn

DSV planerar en stor expansion i Köpenhamn. 2024 kommer mer än 250 000 kvadratmeter yta att bli tillgänglig för deras kunder.