Ford Trucks expansion i Västeuropa fortsätter utan avbrott. Foto: Ford Trucks. Ford Trucks expansion i Västeuropa fortsätter utan avbrott. Foto: Ford Trucks.

Ford Trucks expanderar i Västeuropa

Ford Trucks fortsätter att expandera i Västeuropa och nyligen blev det belgiska företaget Herman Noyens Trucks NV utvald till återförsäljare av Ford Trucks. Målen för expansionen har högt satta, säger Ford Trucks.


I samband med att Herman Noyens Trucks valts ut till återförsäljare, kommenterar Ford Trucks vd Serhan Turfan.
– Vi strävar mot vårt ambitiösa mål i att skapa ett starkt Ford Trucks i Europa. Vi har en omfattande produktportfölj och ett bra nätverk av återförsäljare samt en bred täckning för service med hög kompetens. Vi vill skapa ett mervärde med de mest effektiva transportlösningarna och konkurrenskraftiga totalkostnader, säger han.

Serhan Turfan avslöjar att Ford Trucks förväntar sig ha 5 procent av den belgiska marknaden inom kort.

I Commercial Motor läser vi att den turkiska lastbilstillverkaren under de senaste två åren har etablerat sig i Spanien, Portugal och Italien. Källor gör gällande att Frankrike och Tyskland göljer inom kort.

Däremot finns inga nära förestående planer på att producera högerstyrda versioner av deras flaggskepp F-MAX för den brittiska marknaden.

- Vi strävar efter att skapa ett starkt Ford Trucks i Europa, säger Serhan Turfan, vd Ford Trucks. Foto: Ford Trucks.
- Vi strävar efter att skapa ett starkt Ford Trucks i Europa, säger Serhan Turfan, vd Ford Trucks. Foto: Ford Trucks.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-11 11:55
Kategori: Nyheter
Taggar: Belgien Dragbil Expansion F-MAX Ford Trucks Västeuropa