Ecotrans

Listar alla artiklar taggade med: Ecotrans

Ecotrans i konkurs

Tidigare i år under perioden januari till april, har det varit rörelser i Ecotrans dotterbolag i Danmark, Holland och Belgien vilka, enligt obekräftade uppgifter till Proffs, ska vara sålda till ett bolag vid namn TF Freight Holding, ett bolag som nyligen registrerats i Danmark.

Ecotrans öppnar kontor i Danmark

Ecotrans Group Sverige etablerar nytt kontor i danska Århus som har ett strategiskt bra läge för deras trafik.

VBG onspot

Ecotrans: ”Stärker oss på den nordiska marknaden”

Cordinator Logistics AS i Norge byter namn till Ecotrans Norge AS den 1 april efter att svenska Ecotrans Group tillsammans med Yngve Aasmundrud köpt 75 procent av aktierna i Cordinator.

Hultsteins

Ecotrans vill få bättre koll – öppnar kontor i Oslo

Ecotrans Group i Malmö fortsätter satsa framåt efter flera motgångar efter polisrapporteringar i Norge.

Nokian

Spruckna bromsskivor satte stopp för Ecotrans-ekipage

Ecotrans har sällan figurerat negativt i media med bristfälliga fordon och nu har det skett två gånger på relativt kort tid. Falskt körkort första gången och nu en dragare med, enligt polisen, svetsade bromsskivor. Är detta något vi ska börja vänja oss vid även med Ecotrans?

Hultsteins

Ecotrans utreder körning med falskt körkort

Tisdagen den 21 april i år, stoppades en bulgarisk dragbil från Kalac Transport med svensk trailer från Ecotrans, i Minnesund, i Norge. Föraren var från Makedonien och inspektör Bjørn Uno Rogneby förstod snabbt att allt inte stod rätt till. Körkortet var inte bara falskt.

VBG onspot