Fotograf: Heidi Bodensjö

Ecotrans vill få bättre koll – öppnar kontor i Oslo

Ecotrans Group i Malmö fortsätter satsa framåt efter flera motgångar efter polisrapporteringar i Norge.

Efter problemen orsakade bland annat av chaufförer som saknat rätt behörigheter för att få köra i Norge, bestämde sig Ecotrans Group att inte skriva nya kontrakt med bulgariska underleverantörer. De som redan har kontrakt, kommer att få köra tiden ut.

Anledningen till förändringen har angetts vara just problemen som kantat användandet av bulgariska förare.

Norge har blivit en stor marknad för Ecotrans Group och i at.no, läser vi nu att man öppnar ett Norgekontor i Oslo för att få bättre grepp om denna för dem viktiga marknad. Ken Nordqvist på Ecotrans säger att detta ger bättre möjlighet att kontrollera standarden på fordonen samt att dokumenten är i ordning hos dem som kör.

Beslutet fattades strax efter Nyår och nu vill man bli bäst i klassen för att ta tillbaka förlorade andelar. Att styckegodsmarknaden är ”lägsta-pris-fixerad” är bekant, men Ecotrans Group ska fortsätta konkurrera med kvalitativa lösningar med konkurrenskraftiga priser.

 Fler artiklar om Ecotrans hittar du här!

Om artikeln

Publicerad: 2016-02-14 11:23
Kategori: Nyheter
Taggar: Ecotrans Företagsnyheter Norge Oslo