Christoffer Hallgren

Listar alla artiklar taggade med: Christoffer Hallgren

DEBATTARTIKEL

Sören Wictorsson:

Ygeman – det är dags för ministerstyre

Sören Wictorsson är före detta polis, trafikpolis och lärare på Polishögskolan och ansvarig för vidareutbildningens trafikkurser. Idag är han pensionär, men han engagerar sig fortsatt i myndighetens verksamhet. I synnerhet i den del som rör trafikpolisen.
Nu har Wictorsson fått nog och uppmanar inrikesminister Anders Ygeman att ta till "ministerstyre".
Läs Sören Wictorssons debattartikel...

Trafikpolis ger svidande kritik till Ygeman och Svensson-Smith

Polisen har genomgått en omfattande omorganisation som under hela resans gång, i stora delar kritiserats av dem det berör ? poliserna. Ett segment som känner sig särskilt utsatta nu, är trafikpoliserna som befarar att de snart inte längre finns. Nu har man fått nog och bägaren inte bara rinner över ? den flödar över.
Läs polisens brev till de ansvariga ministrarna - exklusivt i PROFFS nättidning!

Inrikesministern i möte med trafikpolisen om yrkestrafiken

Tre, för Proffsläsaren icke helt okända, trafikpoliser satte sig nyligen ner med inrikesminister Anders Ygeman för att diskutera situationen på de svenska vägarna. Ygeman, som trots ett fulltecknat schema i spåren efter terrordådet i Paris tog sig gott om tid för mötet, känner sig idag nöjd med diskussionen. En känsla han delar med de tre poliserna.

Förare med falskt körkort friad i tingsrätten

Den makedonske förare som den 7 oktober stoppades i Sundsvall och som visade sig ha både falskt pass och ett lika falskt körkort, slipper straff. Det meddelar Sundsvalls tingsrätt.
- Bedrövligt, det betyder ju att våra svenska utbildningar för yrkesförare är helt onödiga, kommenterar Thomas Morell på Sveriges Åkeriföretag.

Möt polisen bakom DSV-storyn i Sundsvall

Den 7 oktober stoppas ett ekipage vid Njurunda utanför Sundsvall. Det är Norrköpings Transport AB:s bil, som rullar för DSV. Föraren har falska handlingar och häktas således. Möt Christoffer Hallgren, polisen som stoppade färden, och som hör till en av de som fortfarande orkar engagera sig och kämpar i motvind för att göra tillvaron bättre på er arbetsplats, vägen.