DSV ska nu i Rosersberg hantera Log Max reservdelslager. Foto: Log Max. DSV ska nu i Rosersberg hantera Log Max reservdelslager. Foto: Log Max.

Log Max expanderar till DSV logistikcenter i Rosersberg

Under 2024 välkomnar DSV Log Max som designar och tillverkar ledande, moderna och högteknologiska skördaraggregat till skogsmaskiner. DSV kommer att hantera Log Max lagerhantering av reservdelar på sitt logistikcenter i Rosersberg. Log Max grundades 1980 och har sitt huvudkontor i Grangärde, Dalarna.

DSV:s logistikanläggning i Rosersberg strax norr om Stockholm, ligger nära flygplatsen Stockholm-Arlanda, hamn, järnväg och motorväg vilket är viktigt för DSV:s och deras kunders affärsverksamhet. Lagret omfattar ca 68 000 kvm och är certifierat enligt BREEAM nivå ”very good” och har solceller på taket för att säkerställa energibehovet.

Log Max flyttar sitt reservdelslager till DSV:s logistikcenter i Rosersberg under andra kvartalet av 2024.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-25 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: DSV Lagerhållning Log Max Reservdelslager Skogsmaskiner