Polsk chaufför mördad i Österrike

Österrikiska medier har detaljerat rapporterat om mordet på en 35-årig förare av en lätt lastbil på en rastplats i Tyrolen. Fruktansvärda bilder visar blod på marken på parkeringsplatsen vid fordonen. En annan förare har gripits misstänkt för mord.

Enligt den statliga nyhetskanalen Orf, hittades kroppen av en 35-årig man i en lätt lastbil på parkeringsplatsen på A12 nära Inzing sistlidna söndagsmorgon. Mannen hade knivhugg i överkroppen. En 36-årig förare av en annan lätt lastbil har gripits i samband med mordet.

Både offret och den misstänkte är från Polen och förare av var sin lätt lastbil.

I polisens rapport som publicerades av meinbezirk.at, bekräftade polisen att den misstänkte nu har erkänt dådet.

Den 36-årige föraren har sagt att han och hans 35-årige kollega båda hade druckit kraftigt innan de, utan av någon specifik anledning, började bråka. 36-åringen hävdade att han blivit påkörd av den andra föraren och svarade med att knivhugga mannen flera gånger. Därefter drog han sig tillbaka till sin hytt och somnade medan den andra föraren lämnats för att dö i sin hytt.

Obduktionsprotokollet ska vara överensstämmande med ovanstående förlopp, skriver Trans.info.

Om artikeln

Publicerad: 2023-05-12 15:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Budbil Chaufför Lätt Lastbil mord Polen Polis