Foto: Iveco Foto: Iveco

Två IVECO S-Way till Scuderia Ferrari

Iveco levererar två S-Way till Scuderia Ferrari. De två lastbilarna ska att användas för transport av Formel 1-teamets bilar och utrustning till VM-banorna.

Som officiell partner till Scuderia Ferrari och officiell sponsor för Ferrari Challenge Europe har Iveco levererat två S-Way-lastbilar vid en ceremoni som ägde rum idag på den ikoniska Ferraribanan i Fiorano, i närvaro av Luca Sra, President, Truck Business Unit, Iveco Group, och Laurent Mekies, Scuderia Ferrari Racing Director – Head of Track Area.

Lastbilarna levereras i en särskild design, i den exklusiva färgton som är typisk för Formel 1-bilar. De ska att användas för transport av Formel 1-teamets bilar och utrustning till VM-banorna.

De båda S-Way-lastbilarna är låga dragbilar som är anpassade till Maranello-teamets husbil. De är utrustade med en 570-hk Cursor 13-motor, en 12-stegad automatiserad HI-TRONIX-växellåda och helautomatisk fjädring. De har infotainmentsystem med satellitnavigering, IVECO Driver Pal och en 4G-Connectivity Box.

Foto: Iveco

Om artikeln

Publicerad: 2023-04-27 12:58
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Iveco S-Way Scuderia Ferrari