ICA ansluter sig till Foodora i Karlstad

Foodora fortsätter att växa och många nya partners ansluter sig för att kunna erbjuda snabb hemleverans genom Foodora. ICA Nära i Karlstad är senast i raden att kunna erbjuda det som svenskarna vill ha - minuters hemleverans av dagligvaror till kundens dörr.

Trots att Foodoras förare fortsätter att uppvisa brister när yrkestrafikgrupper utför kontroller utmed vägarna, fortsätter företaget alltså att växa och många nya partners ansluter sig för att kunna erbjuda hemleverans genom Foodora. ICA Nära i Karlstad är senast i raden.

Foodora omdanar flera spelplaner snabbt just nu.
– Få aktörer kan erbjuda hemleverans inom 30 minuter, sju dagar i veckan. Det vi är väldigt bra på är sistamilen-leveranser och har infrastrukturen på plats. Genom spännande samarbeten skapar man innovation och leder förändringen framåt i snabb takt, säger Niklas Berggren, ansvarig för butikssamarbeten, Foodora Sverige.

Handlare Jimmy Vejdegren på ICA Nära Viken i Karlstad är glad.
– Det känns väldigt roligt att genom Foodora ytterligare kunna utöka vår tillgänglighet och service till Karlstadsborna. Mottagandet har varit mycket positivt, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-22 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Bilinspektör Böter Foofora ICA Nära Viken Polis Sanktionsavgift Trafiktillstånd