Ntex fortsätter att expandera i Storbritannien. Ntex fortsätter att expandera i Storbritannien.

NTEX vinner mark i Storbritannien

Speditions- och logistikföretaget Ntex fortsätter på expansionsvägen i Storbritannien. Från den 2 januari har företaget öppnat ett nytt kontor i Nottingham, dess femte i Storbritannien. ”Vi fortsätter att se stor potential på den brittiska marknaden och siktar på att växa med både nya kunder och medarbetare”, säger Thomas Ström, grundare och vd, Ntex.

Ntex UK:s huvudkontor ligger i Immingham, England, där man förutom i London även har kontor i Bristol och Glasgow, Skottland. Genom att öppna sitt femte kontor i Nottingham siktar företaget på ytterligare tillväxt.

Med en dedikerad kontaktpunkt i Nottingham vill Ntex utöka sin brittiska transport men också sin europeiska vägfrakt samt sin järnvägs-, sjö- och flygfrakt inom Europa.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-20 09:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Godstrafik Immingham Lastbil Multimodala Transporter Ntex Vägtransport