J.B. Hedströms årets ”MECA Tunga fordon verkstad 2022”

Fredagen den 20 januari utsågs J.B. Hedströms Åkeriverkstad till årets Meca Tunga fordon verkstad 2022 i samband med en stor fest Meca anordnade. Festen gick av stapeln i Göteborg i samband med Automässan, Nordens största mässa för motorbranschens service- och eftermarknad.

Nomineringen löd:
J.B. Hedströms Åkeriverkstad nomineras till årets verkstad för sitt entreprenörsdriv i en väldigt utmanande marknad. Den absolut lojalaste samarbetspartnern där man knutit starka relationer till flera av oss. Stor kompetens och framför allt en hög servicegrad där man med stor framgång bevarar långvariga relationer då man ligger i framkant att vilja efterleva kundernas förväntningar. De har vuxit som kund hos Meca med ökad försäljning varje år och har även nyligen valt Meca som smörjmedelsleverantör i ett avtal över 5 år.”

Direkt efter prisutdelningen fick kvällens vinnare chansen att summera känslan efter beskedet, berätta vad de gör som har tagit dem till vinsten, vad det bästa med att vara en del av Meca är och hur de ser på 2023.

Fantastiskt kul”, inleder J.B. Hedströms Åkeriverkstad med.
– Vi har haft ett fantastiskt samarbete tillsammans i många år. Oerhört kul att vara med på denna resa tillsammans med Meca. Det känns jättekul att det satsas på tunga fordon och vi hoppas att fler kommer att hänga med 2023, avslutar man.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-31 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Eftermarknad J.B. Hedströms Åkeriverkstad Lastbilsverkstad Meca Tunga fordon