Däckia Gävle vinner Goodyears TruckForce Award

Däckia Gävle är vinnare av Goodyears TruckForce Award för tredje kvartalet. Utmärkelsen lyfter fram Goodyears serviceerbjudande i Europa. Däckia Gävle är en av fem vinnare i Europa som får utmärkelsen för tredje kvartalet.

Goodyear är stolta över att få presentera vinnarna av TruckForce Service Awards för tredje kvartalet 2022. Utmärkelsen lyfter fram enastående servicekvalitet hos TruckForce-partners som är verksamma i Europa. Med över 2 000 partners i hela Europa återspeglar utmärkelsen det arbete som varje TruckForce-partner gör för att tillhandahålla service till kunder dygnet runt.

Vinnarna valdes ut från en nomineringslista med starka kandidater. Bedömnings-kriterierna inkluderar att uppvisa enastående kundsupport samtidigt som man använder Goodyears TruckForce-ekosystem, inklusive Goodyear-appar som eJob.

Medarbetarna på Däckia Gävle har en kundfokuserad mentalitet och strävar efter att leverera de bästa lösningarna och servicetjänsterna till slutkunder vilket gör dem till en toppresterande serviceleverantör i Sverige. Teamet är öppna för att prova nya teknologier och lösningar, och de förstår vad som krävs för att verksamheten ska ligga i framkant och överträffa konkurrenterna. De har en väldigt hög andel jobb som hanteras via Goodyears eJob-app och de är villiga att göra det där lilla extra som säkerställer att varje kund blir nöjd.

Alla vinnarna gratuleras av Adam Stanton, European Network & Service Manager för Goodyear Commercial, Q3 för deras fortlöpande stöd med att täcka hela Europa tillsammans med över 2 000 andra partners som går steget längre för att ge enastående service till våra kunder.
– Det här kvartalet har vi valt fem partners som visat upp framåttänkande, innovation och ett kompromisslöst engagemang för att betjäna kunderna. På Goodyears och alla TruckForce-kunders vägnar vill jag tacka våra partners för deras enastående laganda och engagemang, säger han.

Här är vinnarna
Däckia Gävle – Sverige
Blessing Automobile GmbH – Tyskland
Dr Felga – Polen
Ara Grup – Rumänien
Neumáticos Soledad Zona Franca (Barcelona) – Spanien

Om artikeln

Publicerad: 2022-11-16 11:20
Kategori: Nyheter
Taggar: Däckia Däckverkstad TruckForce Service Awards