CDON väljer Brings fulfilmentlösning Shelfless

Nu är det klart att CDON väljer Bring och Shelfless för att hantera sin e-handelslogistik. Uppstart sker redan innan Black Friday och med automation från Autostore.

CDON väljer att flytta sin e-handel till Brings nyetablerade lager Shelfless i Rosersberg. Här etableras ett helautomatiserat lager och redan nu körs Autostore på ett flertal kunder och snart också CDON.

Shelfless i Rosersberg är den senaste i raden av Brings flera högautomatiserade fulfilmentlager i Norden. En lösning som ger kunderna en mer effektiv logistik. Du betalar enbart för den yta som faktiskt används vilket gör att både stora och små nätbutiker med fördel kan använda Shelfless utan att behöva investera stora summor i ett eget högautomatiserat lager.

Lagerflytten pågår i detta nu och de första ordrarna har redan skickats ut från anläggningen i Rosersberg.

Om artikeln

Publicerad: 2022-10-07 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Bring CDON Gods Lager Näthandel Shelfless TPL transporter