Foto: Scanlog/Cision Foto: Scanlog/Cision

Scanlog expanderar västerut

Snabbväxande logistikföretaget Scanlog – Scandinavian Logistics Partners (Di Gasell tre år i rad 2017, 2018 och 2019) öppnar nu sitt första kontor i Norge.

Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som Daglig Leder/Managing Director slog under måndagen upp dörrarna till sitt nya kontor på Gardermoen utanför Oslo.

Med initialt fyra medarbetare kommer kontoret att ha samma fokus på logistik som det svenska moderbolaget, specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg, inklusive tullhantering för norska kunders export- och importflöden.

Vegard Kristiansen har lång erfarenhet från den norska och internationella logistikbranschen både som ledare och ägare. Tillsammans med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrund från bland annat Panalpina går Vegard också in som partner i det nya norska bolaget.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med vårt nya team i Oslo och teamen i Stockholm, Göteborg och Malmö äntligen kunna erbjuda norska kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter till och från Norge med alla transportsätt och på ett fullt transparent sätt, säger Vegard.

– Norge är en spännande marknad för Scanlog där flera av våra kunder redan har en betydande verksamhet som vi nu kan stödja på ett ännu mer effektivt sätt, säger Scanlogs koncernchef Mattias Ljungberg.

Om artikeln

Publicerad: 2022-08-02 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Norge Scanlog Sverige