Till vänster, Staffan Lindewald, CEO Malte Månson Holding. I mitten, Michael Larsson, vd för Gottes och till höger Magnus Åbjörnsson, CFO, Malte Månson.

Malte Månson öppnar i Göteborgs containerhamn

Nu tar Malte Månson plats i Skandinaviens viktigaste logistikcentrum. Med ett fantastiskt distributionsläge, tillgång till Skandinaviens största containerhamn och landets högsta koncentration av tunga fordon, har en närvaro i Göteborgsområdet länge varit ett viktigt mål för Malte Månson.

Nu är målet nått. Gottes lastbilsverkstad är en institution på västkusten med perfekt läge efter E6 i Hisings Backa. Företaget bildades redan 1923 och har hela tiden varit synonymt med personlig service, tillgänglighet och kvalitet.

Sedan 22 år tillbaka har entreprenören Michael Larsson och hans fru varit ägare.
– Jag har arbetet på Gottes sedan slutet av 1980-talet och ser nu fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Malte Månson som på senare tid verkligen flyttat fram sina positioner på marknaden, säger Michael Larsson.

Han tycker det känns bra att sälja till Malte Månson.
– Vi kommer att tillhöra Malte-familjen, men ska givetvis fortsätta dra stor nytta av Gottes eftersom varumärket är starkt och inarbetat på vår hemmamarknad. Vi är kända som en kvalitativ och personlig lastbilsverkstad med hög kundnöjdhet för alla märken och med auktorisation för DAF, säger Michael Larsson.

Malte Månson har medvind och har gjort flera expansioner. Den organiska tillväxten är god och fortsätter att öka.

Om artikeln

Publicerad: 2021-10-11 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Göteborg Gottes Lastbil Lastbilsverkstad Malte Månson Servi e Skandiahamnen Verkstad