LayerLok – nytt sortiment av double decking från LoadLok

Tillverkaren av lösningar för lastkontroll LoadLok, presenterar LayerLok, det nya riktmärket för double decking för alla typer av lastbilar och släpvagnar.

Som en del av deras produktsortiment inom lastsäkring, lastoptimering och lastskydd, är LayerLok XP, LayerLok AF och LayerLok SC utformade för att maximera utrymmesutnyttjandet och nyttolasten i släpvagnar genom att kombinera lägre systemvikter och högre systemprestanda.

En lösning med dubbla lastplan är idealisk i situationer där lasten inte kan staplas direkt ovanpå varandra, exempelvis pallar med lådor. Genom att skapa ett andra däck, kan slutkunden använda hela kapaciteten och maximera fordonets nyttolast. LayerLok-lösningar kan användas även med blandade lasthöjder för att utnyttja hela potentialen.

De 3 LayerLok Double Decking-systemen har utvecklats helt och hållet med fokus på att minska vikten och profilhöjden utan att kompromissa med prestandan. Ingenjörsteamet har lyckats minska skenvikten med upp till 40 procent och balkvikten upp till 30 procent. LayerLok XP Fullt Infällda Skena har till exempel ett mycket lågt profildjup på 9,25 mm.


Om artikeln

Publicerad: 2021-09-01 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Double Decking Dubbla Lastplan LoadLok LayerLok transporter