Thermomax förnya hela sin flotta

Det norska transportföretaget Thermomax med inriktning på inrikesleveranser, meddelar idag att de kommer att förnya hela sin fordonsflotta. Företaget, som strävar efter att använda miljövänliga och ändamålsenliga fordon, anser att denna förändring kommer att bidra avsevärt till en hållbar utveckling av företaget samtidigt som man blir en del av förändringen för miljön.

 

Tore Rødsten, vd på Thermomax, säger att förnyelsen av fordonsflottan är viktig för ett medelstort företag som Thermomax.
– Förutom att vår satsning är bra för miljön, ger de nya fordonen förarna en bättre arbetsmiljö med hytter som är stora och med den senaste tekniken, säger han.

Under maj levererades 22 nya Volvo FH4 Classic till Thermomax vilka ersatte samtliga fordon som då var i drift. Under hösten ska ytterligare åtta nya fordon levereras så antalet totalt blir 30 fordon.

Thermomax är en del av Girteka Logistics.

Om artikeln

Publicerad: 2021-06-02 13:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Fordon Girteka Thermomax Transport Volvo