DANX och UT blir ett i norra Sverige

Norrlandsregionen har upplevt en betydande tillväxt med många nya verksamhetsexpansioner. Det långvariga samarbetet mellan Danx och UT Transport har nu lett till att Danx förvärvar UT Transport I Norr AB. De två företagen har en lång gemensam bakgrund med fokus på snabb och pålitlig distribution i Norrlands utmanande geografi.


Genom förvärvet vill UT och Danx intensifiera samarbetet och fokusera på att utveckla ett brett utbud av transporttjänster, såsom effektiva dagstransporter och distribution på natten. Kombinationen gör det möjligt för de två företagen att erbjuda en, som de beskriver som unik, service till och från Norrland till både existerande och nya kunder.

Ambitionen är att leverera snabba och pålitliga transporter till alla områden i Norrland från de nordiska länderna och Europa, liksom snabba leveranser från Norrland till resten av Norden och Baltikum.

Danx och UT kommer att tillsammans fortsätta att investera i ett förbättrat transportnätverk för att möta kundernas nuvarande och framtida behov.

Om artikeln

Publicerad: 2021-05-19 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Dans Distribution Logistik Norrland Transport UT