TWS Group öppnar ny terminal i Stockholm

TWS Logistics och systerföretaget Riksdistribution RD AB, har öppnat en ny terminal i Arlandastad i norra Stockholm. "Den här anläggningen gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder en ännu bättre servicenivå", säger Stein Eidsvåg, vd för TWS Group.


Den nya temperaturkontrollerade terminalen har en total yta på 1.300 m2 och uppfyller GDP-standarderna. TWS Logistics välkomnade de första distributionskunderna till den nya anläggningen 6 april 2021.

I juni 2020 förvärvade TWS Group det Stockholmsbaserade logistikföretaget Riksdistribution RD AB, som har sin terminal i Nykvarn söder om Stockholm.
– Med en terminal i Nykvarn och en i Arlandastad har vi en bra plattform att bygga på i Stor-Stockholm. Den nya terminalen möjliggör att optimera flödena till och från Stockholm, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder den allra bästa servicenivån. Vi kör daglig linjetrafik från Benelux och södra Sverige till Stockholms-området och vi hanterar också mycket lokalt gods, och vi har nu de anläggningar som krävs för att arbeta så effektivt som möjligt, säger Stein Eidsvåg.

Om artikeln

Publicerad: 2021-04-12 10:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Distribution Lager Riksdistribution RD AB Tempererade Transporter Transport TWS Group