IVECO överlämnar fordon till Alfa Romeo Racing ORLEN-teamet

Iveco som sedan 2019 är officiell lastbilspartner för Alfa Romeo Racing ORLEN-teamet, har officiellt överlämnat fem Iveco S-WAY-lastbilar. De nya fordonen förnyar delvis lagets logistikflotta som nu också kan räkna in sju Iveco Stralis-lastbilar och en Daily-skåpbil.


De nya lastbilarna kommer att ansluta sig till den befintliga Alfa Romeo Racing ORLEN-flottan för att säkerställa säker och effektiv transport av lagets utrustning till alla Formula One European Grand Prox-banorna under den kommande säsongen.

Ivecofordonens dokumenterade meritlista, tillförlitlighet exceptionella bränsleekonomi samt låga totalkostnad, var nyckelfaktorer i Alfa Romeo Racing ORLENs val av truckpartner, enligt Iveco.

Thomas Hilse, Iveco Brand President avrundar.
– Vi är stolta över vårt partnerskap med Alfa Romeo Racing ORLEN och att de har förnyat sitt förtroende för våra fordon med denna nya order av Iveco S-WAY-lastbilar. Vi delar samma värderingar, ambitioner och passioner och med en stark laganda pushar vi hela tiden gränserna för vad vi kan göra för att prestera mer. Vi ser fram emot den nya tävlingssäsongen och önskar Alfa Romeo Racing ORLEN-teamet framgång, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2021-04-20 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: