Foto: Partyking/Facebook

PostNord officiell leveranspartner för Partyking

Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge efter ett långt samarbete i andra nordiska länder. Onlinebutiken Partyking, i Sverige ofta kallad Partykungen, har arbetat med Postnord Sverige i över tio år. Partnerskapet tog sig sedan till Danmark och nu vidare till Norge.


Partyking, vars produkter främst riktar sig mot privatkunder, ser stora logistiska fördelar i att samla sina volymer hos en leverantör. Genom sitt samarbete med Postnord, kommer e-handelsleverantören att kunna effektivisera sin logistik och möta den ökade e-handeln i de tre nordiska länderna. Att man dessutom har en geografisk närhet till Postnords filial i Gävle är något som gynnar båda parter ytterligare.

Carl-Anders Keller, försäljningsdirektör på Postnord.
– Vi har ett väldigt bra och nära samarbete med Partyking och är glada att nu få ett ökat förtroende. Vår filial i Gävle ligger bara ett stenkast från Partykings lager vilket har gjort att vi har kunnat ta fram innovativa lösningar för att optimera deras logistik. Exempelvis har vi en kamera vid utlastningen som ger oss en överblick över deras behov av burar och godsmängd, för att snabbt kunna möta det direkta behovet, säger han.

Partyking beskriver sig som Nordens ledande e-handelsaktör inom festprodukter och maskeradkläder. Huvudkontor och lager är beläget i Gävle och man har sedan start skickat över tre miljoner paket till kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Att man nu utökar sitt samarbete med Postnord till den norska marknaden, innebär att man levererar genom samma partner på tre av sina fyra marknader.

Jeff Jansson, vice vd på Partyking, säger att det befintliga samarbetet tillsammans med Postnords marknadsledande position gör det självklart att ha ett samarbete även i Norge.
– Vår målsättning är att jobba med PostNord tillsvidare och att fortsätta växa tillsammans, avrundar han.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-17 08:34
Kategori: Nyheter
Taggar: E-handel Logistik Online Partyking Partykungen PostNord transporter