Finalisterna i PostNord Logistic Award 2021

Nu är det beslutat vilka som blir årets finalister i Sveriges ledande logistikpris, Postnord Logistics Award som delas ut för nittonde året i rad. Årets finalister är Command Center, Elanders Group, Husqvarna och Jula Logistics. Vem som slutligen vinner årets pris avslöjas 13 april i samband med en digital direktsändning.


De nominerade är noga utvalda av en namnkunnig jury med representanter med stor erfarenhet från både industri, detaljhandel, e-handel och akademi. Priset delas ut till aktörer som bäst möter grundkriterierna: Logistiklösningens innovationskraft och kundnytta, Effektivitet och lönsamhet samt Bidrag till samhällsansvar i form av minskad klimatpåverkan och bättre arbetsförhållanden.

I år fick de in drygt 40 nomineringar.
– Vi valde ut fyra finalbidrag som håller mycket hög kvalitet och som alla på olika sätt visar på logistikens stora betydelse för näringslivets och samhällets utveckling, säger Mats Abrahamsson, juryns ordförande och professor i logistik vid Linköpings universitet.

Årets vinnare av Postnord Logistics Award utses i samband med en digital sändning på Postnords hemsida den 13 april, där även fjolårets vinnare medverkar som talare. I år bjuds också deltagarna på inspirationsföreläsningar och samtal på temat ”En dynamisk supply chain – avgörande när världen och kundbehoven snabbt ändras”.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-23 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Logistic Award Logistik PostNord Transport