Nu kan ni beställa den

Scanias L-serie med Scania City Door

Scanias L-serie med inåtgående bussdörr, Scania City Door, går nu att beställa. Dörrarna ger en smart funktion som förbättrar åtkomst, sikt och insteg. Bekvämare tillgång från passagerarsidan gör ultralåga L-serien till en ännu säkrare arbetsplats.

 

Redan den 16 december 2020, kunde Proffs presentera att Scanias L-serie med med Scania City Door skulle komma. Nu går alltså L-serien att beställa med dessa dörrar som tillval.

Scanias lågentréhytter i L-serien är redan uppskattade av kunder som kör i hårt trafikerad stadsmiljö. Nu introduceras tillvalet Scania City Door, en snabböppnande, inåtgående glasdörr som gör hytterna ännu mer attraktiva för tillämpningar med många på- och avstigningar under arbetsdagen.

Mikael Schuer, produktchef inom Scania Trucks.
– L-serien är starkt uppskattad och ger mycket uppmärksamhet åt Scanias stadsutbud i allmänhet och från kunder inom avfallshantering i synnerhet. Ett lågt och brett insteg tillsammans med automatisk nigning och en verkligt ergonomisk förarplats, är alla exempel på de senaste funktionerna på våra stadshytter. En L-serielastbil med glasdörr kommer att vara ett sätt att locka till sig nya förare och att hålla befintliga anställda nöjda med sin arbetsplats, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2021-02-25 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: L-serie Lågt Insteg Scania Scania City Door