Idag den 11 februari, firar en produktnyhet från den senaste MAN Truck Generation sin världspremiär. Se den på ”MAN QuickStop” MAN Truck & Bus – YouTube.

Världspremiär online

MAN presenterar ny produkt exklusivt på YouTube

Idag den 11 februari klockan 16.00, presenterar MAN Truck & Bus två premiärer på en gång genom att avslöja ytterligare en spännande nyhet om den nya MAN Truck Generation i det nya ”MAN QuickStop”-formatet på YouTube.
Chaufförspodden – Exklusivt


Den senaste produktnyheten kommer att presenteras för att fira ettårsdagen för den nya MAN Truck Generation. MAN bryter ny mark med YouTube-serien ”MAN QuickStop”. Avtäckning online idag den 11 februari 2021 kl. 16:00 på MAN Truck & Bus-YouTube.

Det första avsnittet av ”MAN QuickStop” den 11 februari firar den nya MAN Truck Generations första födelsedag genom att presentera en ny produkt. MAN bryter ny mark i två bemärkelser genom att hålla denna premiär online och streama den nya ”QuickStop”-serien på YouTube. Nya produkter och innovationer kommer att vara kärnan i det nya formatet, som kommer att sändas på MAN:s officiella MAN Truck & Bus-YouTube.

Skådespelaren och komikern John Friedman, som blev berömd när han spelade ”Erkan” i komediduon ”Erkan och Stefan”, kommer att vara värd för serien. Tillsammans med honom kommer det att vara gäster som arbetar på MAN och dess partnerföretag med att utveckla fordonen och få ut dem på vägen. De kommer att ge intressant ”bakom kulisserna” information och svara på frågor från gruppen online. Och även kunder som kör MAN lastbilar, transportbilar och bussar i sitt jobb kommer att spela en viktig roll i programmet.

Med sin stora publik, särskilt bland de som kör kommersiella fordon, har YouTube blivit en idealisk plattform för MAN att presentera sina produkter och tjänster på ett informativt och underhållande sätt. Det är därför denna kanal kommer att användas för att presentera en produktnyhet för första gången – exakt ett år efter att MAN presenterade sin nya lastbilsgeneration för världen. ”Stay tuned”!

VBG onspot

Om artikeln

Publicerad: 2021-02-11 08:31
Kategori: Nyheter
Taggar: