På bilden från vänster syns chaufför Henrik Larsson, VOAV, Jonas Ekery, Interconsult, Anders Adamsson och Magnus Öberg båda från VOAV På bilden från vänster syns chaufför Henrik Larsson, VOAV, Jonas Ekery, Interconsult, Anders Adamsson och Magnus Öberg båda från VOAV

InterConsult Sverige AB levererar fordon nr 100

InterConsult Sverige AB i Falkenberg har utvecklats mycket bra efter nystarten i aug 2016. Nu levererar man det hundrade fordonet.InterConsult Sverige AB i Falkenberg har utvecklats mycket bra efter nystarten i aug 2016. Efterfrågan på produkterna är god med bra orderstock.

En milstolpe har nu uppnåtts när fordon nummer 100 sedan nystarten, levererats till VOAV Teknik AB i Hallsberg. En slambil med rostfri tank huvudsakligen avsedd för tömning av slamavskiljare.
InterConsult har levererat komplett bruksklart fordon inklusive ett Scania-chassi.

Om artikeln

Publicerad: 2020-11-10 14:55
Kategori: Nyheter
Taggar: Interconsult Scania VOAV